Jesper Buch
– fra kælder til milliard
KICK-ASS. SLEEP. REPEAT. Det står på væggen i Jesper Buchs soveværelse. Og når man har mødt Jesper, er man slet ikke i tvivl om, at han mener det. At vejen til resultater i milliardklassen kræver hårdt arbejde, vedholdenhed og masser af drive. “Jeg har prioriteret mit arbejde højere end alt andet i 10 år”, fortalte han ærligt, da han mandag aften holdt foredrag for knap 100 erhvervsledere i Business Club Aarhus. “Jeg er gået all-in. Jeg har betalt prisen på nogle fronter, men scoret gevinsten på andre. Det er det, det kræver, hvis man vil lykkes som iværksætter – og det skal man være klar til” sagde Jesper, da han fortalte om Just-Eat’s rejse fra et kælderlokale i Kolding til den milliardforretning, virksomheden er i dag.
Jesper Buch leverede et nærværende, ærligt og intenst foredrag af den slags, man sjældent oplever på den danske foredragsscene. Det var svært ikke at blive grebet af hans historie og de tanker, der ligger til grund for hans forretninger. Han har trods alt noget at have dem i.
Efter foredraget blev vi i take-away universet og spiste lækker street-food fra Birks Køkken og Sigfreds Kaffefabrik under åben himmel i Filmbyen.