Beskyttelse af persondata

Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger. Følgende beskriver, hvordan Business Club Aarhus behandler og anvender dine data. Læs også vores cookiepolitik.

Oprettelse af medlemskab

Som medlem af Business Club Aarhus oplyser man en række data ved indmeldelse. Det drejer sig om sig fx om navn, titel, e-mail, telefonnummer og primær/sekundære kontaktpersoner.

Sådan behandler vi dine data

Dine data lagres i sikre systemer som Business Club Manager og e-conomic.

Vi gemmer dine data så længe, du er medlem af Business Club Aarhus.

Det anvender vi dine data til

Når du melder dig ind i Business Club Aarhus, accepterer du samtidig, at vi behandler og anvender dine data til formål, der er relevante for jeres medlemskab og brugeroplevelse. Det kan f.eks. være i forbindelse med nyhedsmails, invitationer til arrangementer, generel information, medlemstilbud, deltagerlister, billeder og video fra arrangementer og medlemsoversigt.

Som medlem af Business Club Aarhus giver man automatisk samtykke til at modtage nyhedsmails med invitationer til arrangementer, generel information, medlemstilbud og lign. et par gange om måneden.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsmails, kan du afmelde dig via et link i bunden af hver nyhedsmail.

Samtidig accepterer man som medlem også at få sit navn, titel og virksomhed på den offentlige medlemsliste på hjemmesiden samt at virksomheden indgår i andre offentlige oversigter over netværkets medlemsvirksomheder.

Dataene anvendes også ved fakturering af medlemskontingent og arrangementsgebyr.

Hvis du vil have indsigt i, berettige eller have slettet dine persondata hos Business Club Aarhus, så skriv til os på info@businessclubaarhus.dk.

Tilmelding til arrangementer

Hvis du tilmelder dig et arrangement i Business Club Aarhus udfylder du navn, titel, mailadresse og virksomhed. Oplysningerne anvender vi til at sende dig informationom arrangementet. Vi sender en deltagerliste ud på mail til alle tilmeldte til arrangementet og medbringer den også på print til arrangementet. Oplysningerne anvendes også til fakturering af evt. deltagergebyr eller opkrævning af no-show fee.

Det er muligt at tilmelde flere deltagere. Hvis man gør det, forventer Business Club Aarhus, at man har indhentet forudgående tilladelser fra de deltagere, man tilmelder.

Vi opbevarer data om din tilmelding til arrangementerne i to år.