Medlemmerne siger

Hvorfor skal man være medlem af Business Club Aarhus? Hvad får man ud af det? Og hvad er det bedste ved netværket?
Det har vi spurgt vores medlemmer om, og herunder kan du se, hvad de svarede.

 

Citation Image

Direktør, Turbinehallen

Jeg har fået utrolig meget ud af at være medlem af Business Club Aarhus. Fra første netværksmøde var jeg solgt. Måden jeg blev modtaget på var helt fantastisk, og jeg faldt med det samme i snak med utrolig mange gode mennesker. Jeg har både fået forretning ud af det, men også rigtig meget på det personlige plan.

Det gode ved netværket er også, at man selv kan bestemme, hvad man melder sig til – på den måde får man det ultimative ud af møderne.

Sanne Remmer Madsbjerg
Citation Image

CEO, Grenaa Havn

Vores medlemskab af Business Club Aarhus giver både Grenå Havn og mig selv mulighed for at have ”fingeren på pulsen” på, hvad der sker for erhvervslivet i Aarhus. Jeg får adgang til mange spændende og givende foredrag, intime morgenmøder, med fokus på mange af de områder vi arbejder med hos Grenaa Havn, og sidst – men ikke mindst – det gode netværk, som dyrkes til alle arrangementerne.

Henrik Carstensen
Citation Image

Divisionschef, BKI Foods A/S

Medlemmerne er et godt mix af beslutningstagere og specialister, som vi gerne vil i dialog med. Men derudover er et medlemskab i Business Club Aarhus både fagligt og personligt udviklende. De mange gode arrangementer giver både stof til eftertanke, refleksion og noget, man kan gå hjem og arbejde med.

Søren Meng
Citation Image

Partner, Kovsted & Skovgård

Mit udbytte af netværket er gode relationer og virkelig gode arrangementer. Der er altid noget, jeg kan tage med mig fra en aften med Business Club Aarhus; noget at tænke over, noget jeg kan bruge i min hverdag – overfor kunder og kolleger.

Fokus er på relationer og det gode samvær – ikke hardcore salg; det kommer af sig selv, når relationerne opstår. Jeg er ikke medlem for at få et salg – jeg er medlem for at få inspiration og tage noget med videre i mødet med andre.

Karen Kragesand Thomsen
Citation Image

Afdelingsdirektør, Spar Nord

Business Club Aarhus er det perfekte netværk for erhvervsfolk i Aarhus og omegn, der søger både inspiration og værdifulde forbindelser. Som medlem af Business Club Aarhus har jeg oplevet betydelige fordele gennem klubbens velorganiserede arrangementer, som altid byder på inspirerende oplægsholdere og spændende mødesteder.

Business Club Aarhus er mere end blot et netværk – det er et fællesskab, hvor man kan udveksle idéer og erfaringer med ledere fra forskellige brancher. Den afslappede atmosfære kombineret med høj faglig kvalitet gør det til en fornøjelse at deltage i klubbens aktiviteter.

Morten Haldbo-Classen
Citation Image

Fotograf, Vembyephoto

Som selvstændig fotograf, er det meget givende at være en del af et godt erhvervsnetværk.

Da jeg valgte Business Club Aarhus, var mit mål at få nye input, og skabe relationer med interessante mennesker. Begge disse ønsker er i den grad blevet opfyldt i Business Club Aarhus, og jeg har super meget glæde af at være en del af netværket.

Ud over de mange gode relationer, er der også kommet samarbejdspartnere ud af mit medlemskab.

Birthe Vembye
Citation Image

Finance Director, Juhl Bach Holding

Jeg er medlem af Business Club Aarhus, fordi det er et godt netværk. Det bedste.

Både det faglige mix, branche mangfoldighed og den kønsmæssige sammensætning gør det helt særligt og næsten intimt; det balancerer så fint, at det forbliver uforpligtende.

Der er altid spændende foredrag og arrangementer i godt selskab og i passende rammer.

Jimmy Holm
Citation Image

Leder af gæsteservice, Moesgaard Museum

Jeg er medlem af Business Club Aarhus, fordi det er et fantastisk netværk. Jeg har via Business Club Aarhus fået nogle virkelig gode sparringspartnere og venner, som jeg drager stor nytte af.

Udover netværket er der også nogle virkelig gode arrangementer. Jeg føler, at jeg får forenet forretning og fornøjelse. Indlægsholderne er interessante og ofte kendte, og jeg får noget ud af arrangementerne både på det personlige og det faglige plan.

Rikke Brovst Steffensen
Citation Image

Afdelingsdirektør, Middelfart Sparekasse

Der er rigtig mange netværk i Aarhus. Business Club Aarhus skiller sig dog ud ved at være rigtig relevant for mig. Det er det, fordi deltagerne i Business Club Aarhus tydeligvis er interesseret i at deltage. Det mærkes blandt andet ved, at medlemmerne af netværket tydeligt også er interesserede i at udvide deres netværk. Den flotte tilgang af medlemmer til Business Club Aarhus over de seneste år bekræfter om noget den store interesse for netværket.

Lars Reimer
Citation Image

Indehaver, Stokholm Creative

Business Club Aarhus emmer af god energi, engagerede medlemmer og arrangementer i særklasse. Så simpelt kan det i virkeligheden siges.

Arrangementerne er som et skud vitaminer til hovedet, og jeg går altid derfra med nye indsigter og en masse gode snakke med de andre medlemmer. Udover det faglige høje niveau er der en helt særlig ånd, hjælpsomhed og interesse for hinanden – og det skaber de skønneste relationer.

Jeg kan kun anbefale, at tage med som gæst – jeg tør næsten godt love, at det bliver en god oplevelse!

Camilla Stokholm Rasmussen

Vil du også være medlem af Club Aarhus? Klik på knappen herunder og udfyld en indmeldelse.

Du er også velkommen til at kontakte Club Director Kirstine Lystager på tlf. : 7228 6063 eller mail: kirstine@businessclubaarhus.dk.

“Hvis du overvejer at blive medlem, kan jeg varmt anbefale at deltage som gæst. Det er en investering, der giver værdi på både kort og lang sigt.”

Morten Haldbo-Classen, Afdelingsdirektør, Spar Nord