Vil du i mål med dine skuffeprojekter?

LEAD THE TALENT High Potentials er i gang med at lede efter virksomheder, der ønsker at komme i mål med deres skuffeprojekter og få dem til at skabe værdi på blot 3 måneder.

High Potentials er et innovativt talentudviklingsprogram, hvor et team af talentfulde akademikere løser en strategisk vigtig case for en virksomhed på 12 uger. Teamet er særligt rekrutteret og screenet efter virksomhedens behov.

Processen er enkel og LEAD THE TALENT gør endda det meste af arbejdet for dig. Vi skræddersyer en case efter dine behov og udfordringer. Vi screener og rekrutterer en samlet talentpulje, som du vælger dit talent-team ud fra. Derfra løser talenterne casen i din virksomhed på 12 uger.

Hvad end du står over for at skulle forretningsudvikle, internationalisere, foretage markedsanalyser eller få kortlagt den rette marketingsstrategi, kan vi skræddersy en case der passer din virksomheds behov og ønsker.

Find inspiration i, og læs om, de mange cases virksomheder tidligere har fået løst igennem LEAD THE TALENT High Potentials: https://leadthetalent.dk/casekatalog/

Du kan også se videoen her.

Hvis du vil høre mere, står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine muligheder.

Kontakt:

Arish Ahmad, Projektleder

Email: aa@gunes.dk

Telefon: 53 38 77 53