Vil du bidrage til forskningsprojekt?

Kære Business Club Aarhus medlem

Mit navn er Lea Sørensen, og jeg er midt i et forskningsprojekt ved Erhvervsakademi Aarhus om emnet “Dit personlige ledelsesgrundlag.”

I den forbindelse søger jeg ledere, der har formuleret sit personlige ledelsesgrundlag og mærker en positiv indflydelse i sin daglige ledelse? Vil du hjælpe med at besvare nogle spørgsmål, vil jeg gerne invitere dig til et interview, hvor omdrejningspunktet er din fortælling og dine erfaringer – med netop dit personlige ledelsesgrundlag.

Interviewet forventes at tage omkring 1 time og kan holdes på Erhvervsakademi Aarhus i Viby J eller hos dig i din organisation i december eller første del af januar 2024.

Jeg er nysgerrig på at høre om din oplevelse med at formulere dit personlige ledelsesgrundlag, og hvordan det påvirker din ledelsesstil og hverdag. Kontakt mig på leso@eaaa.dk, hvis du er interesseret.

Del gerne dette opslag med en kollega, som du mener kunne være interesseret!

På forhånd tak for din tid, og jeg glæder mig til at høre fra dig.

OBS. Har du endnu ikke formuleret dit personlige ledelsesgrundlag, men er nysgerrig på, hvordan du gør og hvad du kan bruge det til, kan du komme med til Business Class i Business Club Aarhus den 23. april 2024, hvor jeg holder workshop om netop det i netværket.

På gensyn,
Lea Sørensen
chefkonsulent

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Telefon 7228 6000
Mobil 7228 6121

eaaa.dk
leso@eaaa.dk