Gratis konference om “INSPIRATORIET – Det fælles løft”

Kirkens Korshær har hermed den fornøjelse at invitere til konference om ’Inspiratoriet – det fælles løft’.

Målet er at udvide kendskabet til projektet til en bredere kreds, der kort fortalt handler om at hjælpe og støtte unge udsatte mellem 18 og 30 år til at få en uddannelse. Det vil vi gøre med en konference, der har til formål at sætte fokus på den erfaring og læring, som er indhentet gennem projektet.

Vi nærmer os nu afslutningen på projektet “Inspiratoriet – det fælles løft”. Det er med blandende følelser, da vi i Kirkens Korshær i Aarhus ved, at behovet for at hjælpe de udsatte unge i gang med en uddannelse stadigvæk er til stede. Vi er omvendt glade for at have haft muligheden for at gøre en reel forskel.

Agendaen for konferencen kommer omkring de unges mangefacetterede udfordringer, den pædagogiske metode og indsats, samarbejdet med uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet samt de unges erfaringer.

Der er inviteret en bred vifte af interessenter fra bl.a. Aarhus Kommune, herunder Social- og Beskæftigelsesudvalget, Erhvervskontaktudvalget, politikere, sagsbehandlere og embedsfolk, Aarhus TECH, Region Midt – Udvalg for regional udvikling, Region Midt – Regionsråd, Rådet for Sociale Investeringer, repræsentanter for erhvervslivet samt flere andre.

Håbet er, at deltagerne går fra konferencen med en dybere forståelse for de komplekse udfordringer, som de unge står overfor på vejen mod en ungdomsuddannelse. Udfordringer som bør løses gennem målrettede og håndholdte indsatser. Konferencen kan forhåbentligt også bidrage til at beslutningstagere på alle niveauer og fra alle relevante sektorer har de bedste muligheder herfor.

 

Tid og sted

Konferencen afholdes d. 18.08.22 hos Kirkens Korshær Aarhus, Nørre Allé 25 i Aarhus C.

 

Pris og tilmelding

Tilmelding er gratis og kan ske til projektleder Ole Vagn Christiansen på o.christiansen@kirkenskorshaer.dk

 

Agenda

12:30 LET ANRETNING

13:00 VELKOMST

13:05 PROJEKTSTATUS

13:20 DELTAGERGRUPPENS UDFORDRINGER

13:40 DEN PÆDAGOGISKE METODE OG INDSATS

14:20 SAMARBEJDE MED UDDANNELSESINSTITUTIONERNE

14:40 FORFRISKNINGER

15:00 SAMARBEJDE MED ERHVERVSLIVET

15:10 TESTIMONIALS fra DELTAGERNE

15:30 AFSLUTTENDE DEBAT

 

”Inspiratoriet – det fælles løft” har en hjemmeside her: www.kk-inspiratoriet.dk/

 

Med venlig hilsen
Michael Hansen

Kommunikationsmedarbejder

Kirkens Korshær Aarhus
Udvikling, kommunikation & fundraising
Mobil: +45 60 52 66 02
mih@kirkenskorshaer.dk
www.kirkenskorshaer.dk/aarhus