Hvordan kan ledere bruge naturen og heste i udvikling af deres lederskab?

Ledere i USA og England har længe vidst, at arbejdet med naturen og med heste i lederudvikling er et anderledes og meget effektfuldt redskab, som kan rykke ledere og lederteams positivt på meget kort tid.

I Danmark er metoderne kun langsomt ved at vinde indpas, men ikke desto mindre har den erfarne erhvervspsykolog Mette Møller allerede henover de sidste 10 år systematisk benyttet dem og har haft over 1000 ledere individuelt og som lederteams igennem den meget lærerige proces.

Mette driver sin erhvervspsykologiske forretning med speciale i ledelse og organisationsudvikling. Men hvad går metoden ud på ? Hvorfor virker det  – og hvad kan man forvente? Det fortæller Mette Møller om i dette gratis oplæg om hesteassisteret lederudvikling.

Direktør Anders Dam fra Jyske Bank har bl.a. sagt om metoden:

”Nogle skal opmuntres hele tiden, andre skal bare sættes i gang, nogle skal have tingene fortalt, imens man står foran, andre, imens man står bagved. Det er præcist som med medarbejdere.  Det er det ikke noget nyt i. Men det nye er, at det er et helt andet væsen, som giver dig feed back i modsætning til, at bare man sidder på et kursus……”

Læs mere her.

Booking af oplæg sker ved henvendelse til Mette Møller på mettemoeller@c.dk eller mobil: 4044 2010.

Web: www.erhvervs-psykologi.dk