Arbejder du i bestyrelser, eller er du nysgerrig på bestyrelsesarbejde?

Så er her et tilbud til medlemmer i Business Club Aarhus.

I AROS BOARD har vi fire spændende og relevante bestyrelsesseminarer i kalenderen i 2023, hvor du kan møde inspirerende oplægsholdere og bestyrelsespraktikere, der deler ud af deres viden og erfaring om det aktuelle tema, der er på agendaen til hvert seminar. Vi vedhæfter her i mailen oversigten med datoer og temaer for seminarerne i løbet af året.

På seminarerne har du rig mulighed for at netværke med både nye og gamle bekendtskaber, få ny viden om højaktuelle temaer i bestyrelseslokalet og gå hjem med opløftet energi efter fire timer i fantastisk selskab med andre bestyrelsespassionerede.

Normalpris pr. seminar er 1.500 kr. plus moms.

Ved køb af et seminar får I 15% medlemsrabat.

Ved køb af to eller flere forskellige seminarer får I 20% medlemsrabat.

Send en mail til hdf@arosboard.dk med hvilke datoer, I ønsker at deltage, og vi sender en faktura og tilmeldingsbekræftelse.

Vi glæder os til at se jer!

OM AROS BOARD

AROS BOARD er et bestyrelsesnetværk for vidensdeling, sparring og kompetenceudvikling bestående af mere end 400 bestyrelsespassionerede medlemmer. Gennem netværket uddanner, kvalificerer, motiverer og rekrutterer vi medlemmerne til det professionelle og værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Læs mere om os på: www.arosboard.com