A-Kæden giver rabat på vores teambuilding & events

Vil du gerne styrke dine medarbejderes sammenhold og fællesskab i 2024? Og samtidig få en FED oplevelse, I vil snakke om i lang tid fremover? Så læs med her!

A-Kæden tilbyder teambuilding i naturskønne omgivelser, alt sammen i et tempo hvor ALLE kan være med. Vi arbejder efter FÆLLESSKAB før fart – og vi lover, at du får en FEST i vores blå VEST!

Vi vil gerne give jer fantastiske medlemmer i Business Club Aarhus rabat, hvis I booker et event hos os. Prisen er 495,- + moms pr. deltager ved minimum 10 deltagere, og vi kvitterer med gratis mad og drikkevarer – enten til MTB-pakken eller Kappestrids-pakken. Du skal blot oplyse, at du har set tilbuddet her.

MTB-Pakken:

Oplev fællesskab før fart til vores MTB-event! Alle kan være med til denne super sjove og aktive oplevelse, hvor sikkerheden er i top. Med erfarne instruktører med god energi er I i trygge hænder til et fedt event, hvor I vil gå derfra med hænderne over hovedet. Tilpasningen til jeres team kan inkludere samarbejdsøvelser undervejs eller ved hjemkomst. Vi har både FatBikes, alm. MTB cykler samt elektriske MTB’er!

Du kan se en video her da vi havde virksomheden Sanistål afsted på MTB: https://www.youtube.com/watch?v=0BRnL_mhMzw&t=2s

Kappestrid-Pakken:

Oplev den fedeste kappestridsdyst med dit TEAM i naturen!

Dyst med dit hold og styrk jeres samarbejde, kommunikation og fællesskab. Vores spændende TEAM kappestrid er skræddersyet til jer, og vi garanterer en uforglemmelig dag.

Du kan se en video her, da vi havde en flok glade mennesker afsted: https://www.youtube.com/watch?v=KYr5MtGH9JY

Hør mere:

Hvis du har lyst til at høre mere om AKTIV Teambuilding i naturen med A-Kæden, kan du kontakte Anne Gielfeldt og høre mere:

Tlf.: 42 74 62 10

Mail: anne@akaeden.dk

Hjemmeside: www.akaeden.dk/teambuilding