50% rabat på leje af møde- og eventlokaler hos Salling Rooftops

Mangler du en lokation til efterårets møder? Så kom en tur på toppen!

Salling Rooftop er et unikt eventspace. Her kan du give dine gæster, mødedeltagere og personale en helt speciel oplevelse med en fantastisk udsigt over Aarhus by og havn.

I vores væksthus har du mulighed for at holde dit næste arrangement – hvad end det er events og workshops eller andre lukkede arrangementer.

Ud over vores skønne Væksthus, som kan rumme op til 80 gæster, så har vi et helt tag, som vi vil tillade os at kalde et spektakulært byrum. Hvad med at give dine medarbejdere eller kunder en helt speciel oplevelse i form af fredagsbar, nytårskur eller anden sammenkomst? Her har vi kun himlen som limit! Gå på opdagelse i de forskellige zoner, i form af grønne oaser og kunstinstallationer og loungeområder og lad det danne rammen om den gode oplevelse.

Vi er naturligvis medlem af Business Club Aarhus – og det er vi rigtigt glade for. Vi vil derfor gerne dele en club-fordel ud. Lej vores Væksthus til et arrangement og vi giver dig 50% på lejen. Buddet lader vi stå resten af 2023 (også arrangementer booket for datoer i 2024). En typisk leje af Væksthus samt terrassen foran ligger mellem kr. 4.000-5.000 alt efter timeantal og dagen på ugen. Det kan du, som Business Club Aarhus medlem således få til ½ pris.

 Ønsker du at benytte dig af tilbuddet så kontakt Heidi Klixbüll og fortæl hende, at du har set tilbuddet på Business Club Aarhus’ hjemmeside. Så sørger hun for, at der bliver udløst en klub-pris.

Lad os høre fra dig – vi ser frem til at byde jer velkommen.

Med venlig hilsen/Best regards

Heidi Klixbüll
Event Coordinator | Salling Rooftop & Salling Roofgarden

Mobil: 2178 4087
E-mail: heidi.klixbuell@salling.dk