Gollum eller Gandalf? Invitation til event hos Clavis d. 29/4

Få en ledelsesmæssig vitaminindsprøjtning med et inspirerende fyraftensmøde om vertikal udvikling – og få en gratis opfølgende sparring

Kom med til event hos Clavis og bliv klog på vertikal udvikling. Vertikal udvikling er en anden måde at forstå og arbejde med kompetencer på. Det er særlig nyttigt til at forstå hvorfor den kompleksitet, som er en del af vores moderne verden, nogle gange kan stige os over hovedet, og hvordan vi kan lykkes i den.

Ved hjælp af viden om vertikal udvikling kan du blive klogere på, hvordan du kan gøre dig selv, dine medarbejdere og din organisation bedre til at løse svære og komplekse problemstillinger.

Det bliver en aften med fokus på både teori og praksis, og plads til at være i dialog med oplægsholderne og hinanden, så vi sammen kan blive klogere og beriget på emnet.

Når du tilmelder dig kan du – som medlem af netværket – få en gratis opfølgende sparring (30 min), hvis du, i feltet ”organisation” skriver Business Club Aarhus i parentes efter navnet på jeres virksomhed.

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

 

Sted: Clavis Erhvervspsykologi, Nørreport 26, 2. sal

Tid: d. 29. april 18.00-21.00

Forplejning: Der vil være aftensmad samt te og kaffe

Pris: 250 kr. ekskl. moms

Aftenens vært: Anna Kirstine S. Jespersen (Psykolog, Clavis Erhvervspsykologi)

Oplægsholdere: Johan Traekjaer (Senior Konsulent, Amara Collaboration) Søren Skjold Andersen (Direktør i GeoDrilling) og Henrik Müller (Direktør i Renosyd).

 

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Kirstine på tlf.: 44182309 eller annakirstine@clavis.dk.

Bedste hilsner

Anna Kirstine Spanggaard Jespersen
Clavis Erhvervspsykologi
Nørreport 26, 2. sal
8000 Aarhus C
Tlf. 44182309
www.clavis.dk