VIL DU HAVE PLADS PÅ MIT EKSKLUSIVE 1:1 TRÆNINGSFORLØB?

Mit navn er Charlotte Kaas og jeg er tidligere professionel håndboldspiller. I dag hjælper jeg mennesker med, at komme i deres livs form både fysisk og mentalt.

Med mit eksklusive træningsforløb, har du mulighed for at tage sundhed til et højere niveau. Er du klar til at give dig selv, din krop og dit helbred den bedste gave, der bliver skræddersyet til dine behov?

Når du køber et eksklusivt træningsforløb hos mig, bliver det skræddersyet ned til mindste detalje. Jeg sørger for, at finde ud af om du er i underskud af bl.a. vitaminer, mineraler og antioxidanter. Jeg vil også teste din krop for 11 fedtsyrer, for at kortlægge om du er i balance. Dette er for at få det mest effektive udbytte ud af forløbet, da alt hænger sammen, og vi derfor er nødt til at kigge indvendigt også.

Når de basale ting er på plads, kan vi sammen udarbejde nogle konkrete og realistiske mål, hvor jeg roligt kan give dig en garanti for succes! Derudover vil du modtage kostplaner ved siden af, som både korrigerer de resultater vi har fået af de førnævnte tests, samt supplerer det andet arbejde vi laver sammen.

Du vil ligeledes have mulighed for at få en gratis behandling hos Bodycool, der ligger i hjertet af smilets by. Alt efter hvad dit mål er med forløbet, vil du kunne vælge mellem alt fra en fedtfrysningsbehandling til cuppingmassage.

Betyder det så at du skal give afkald på det mad du elsker?
SELVFØLGELIG skal du ikke det! Det hele handler om balance. Selvom du er i et træningsforløb hos mig, er det ikke ens betydning med frihedsberøvelse. Der SKAL være plads til god mad, vin og andre søde sager.

Mit forløb har en varighed på et år. Du får derfor et gratis medlemskab i 12 måneder, i det center hvor vi træner. I løbet af dette år mødes vi én gang om ugen, hvor det bare er dig og mig, der har en træning sammen.

Jeg er til rådighed til sparring alle dage, hvor jeg kan bruges til tvivlsspørgsmål, coaching, hvis du lige pludselig mangler motivation osv. Jeg vil løbende lave ændringer på dine trænings- og kostplaner, hvor det ligeledes vil være muligt at jeg laver nogle planer for dig i forbindelse med ferier.

Når du er i et forløb med mig, ser jeg dig ikke som en opgave der skal løses. Jeg sætter mig i dit sted, jeg lytter på dine ønsker og behov, og jeg samarbejder med dig hele vejen – så du udelukkende kommer til at opleve alle steps på rejsen som succesoplevelser.

Der er et begrænset antal pladser, da jeg kun kan tage 10 ind, for at sikre forløbenes høje kvalitet og effektivitet.

Indhold af det eksklusive 1:1 træningsforløb:
• 1:1 træning i et helt år
• 12 måneders medlemskab i fitnesscenter
• 1 vitamintest
• 1 fedtsyre-balance test
• Kost- og træningsplaner
• Ændring af kost- og træningsplaner
• Coaching, samt sparring
• 1 gratis behandling hos Bodycool
• Tilpasning af programmer med hensyn til ferier

Du kan lige nu få 50% rabat på mit eksklusive forløb. Derfor er prisen lige nu 39.995,-

Tag endelig en uforpligtende snak med mig, hvis du gerne vil høre mere eller har nogle spørgsmål.

Telefon: 26194037
Mail: kontakt@charlottekaas.dk
Website: www.charlottekaas.dk

De varmeste hilsner
Charlotte Kaas