Vil du gøre en forskel for morgendagens talenter? Bliv mentor på High Potentials!

Vi er hele tiden på jagt efter nye mentorer, der vil bruge deres erfaring og kompetencer til at påvirke den kommende generation af talenter på arbejdsmarkedet.

Mentorskabet er en central del af vores talentudviklingsprogram, High Potentials, fordi erfarings- og videndeling har en stor betydning for talenternes videre færden i enten jobsøgningen eller deres første ansættelse. Mentorprogrammet bliver fremhævet af flere deltagere, som givende for både deres personlige og faglige udvikling.

Om mentorskabet siger nogle af vores talenter:

“Min mentor har hjulpet mig til at blive mere skarp på, hvad jeg med min profil helt konkret kan bidrage med ift. den type af job, jeg nu går efter. Jeg har i min mentor mødt et menneske, som er og har været en stor inspirationskilde og som også fremadrettet vil være en del af mit netværk.

“Mentorforløbet har været meget givende. For mig var det et forløb, som gav mig mulighed for at reflektere over min egen rolle i mit team, min jobsøgning og min personprofil. Min mentor har været oprigtigt interesseret i at hjælpe mig videre og tale om de udfordringer, jeg står overfor.”

Den 27/3 2019 starter vi med et friskt hold af nye talenter, som er klar til at skabe vejen til deres første/næste job – vil du være mentor for én af dem?

Læs mere om mentorskabet og tilmeld dig via linket: https://leadthetalent.dk/bliv-mentor/

 

/LEAD THE TALENT