Invitation til oplæg med Bastian Overgaard

Jeg vil meget gerne invitere jer og jeres kollegaer til et inspirerende morgenoplæg her på Skanderborg Park med Bastian Overgaard.

Bastian vil dele sin ekspertise i at skabe møder, der både er effektive og nærværende ved at gøre brug af stilhed i møder.

Det støjfri princip – inspirationsoplæg med Bastian Overgaard

Vil du have nøglen til effektive, nærværende og energifyldte møder? Bliver du også udsat for distraktioner, overflødig information og mennesker, der ikke kan stoppe deres egen talestrøm? Så er dette oplæg noget for dig! Vi starter med morgenmad, hvorefter der er et tankevækkende og brugbart inspirationsoplæg med Bastian Overgaard.

Hør om de 7 skridt til bedre kommunikation, samarbejde og fokus i dine møder. Torsdag d. 25. april har vi glæden af at kunne tilbyde et inspirationsoplæg med Bastian Overgaard, som er kendt for sine visionære, underholdende og vigtige pointer om støj, snak og stilhed.

I løbet af oplægget vil Bastian guide os til, hvordan vi kan undgå distraktioner og overflødig information. Han vil give os værdifulde værktøjer til at skabe møder, der er fokuserede og produktive samtidig med, at de fremmer et godt samarbejde og engagerer alle deltagere.

Vi vil starte morgenen med en lækker morgenmad, hvor vi kan få energi og mulighed for at hilse på vores kolleger inden oplægget kl. 9.00.

 

Dato: torsdag d. 25. april 2024

Tid: Kl. 9.00-10.30 (morgenmad fra kl. 8.00-9.00)

Sted: Skanderborg Park

Du/I kan læse mere om oplægget og tilmelde dig her: Inspirationsoplæg med Bastian Overgaard – Skanderborg Park

Jeg håber at se dig og dine kollegaer til inspirationsmorgen med Bastian. Måske I bliver inspireret til at skabe endnu bedre mødeledelse i fremtiden.

 

Venlig hilsen/best regards

Helle Kristine Hedekær

Skanderborg Park

D: +45 8993 3301

T: +45 8993 3310

hkh@skanderborgpark.dk