Hvad kan man som nyt medlem få ud af at deltage i Business Club Aarhus? Lise Thinggaard fra brand-ART deler sin oplevelse.

For knap et år siden var jeg for første gang med i Business Club Aarhus, der foregik hos Klean. Her mødte jeg direktør for Klean, Ole Østergaard, hvilket førte til adskillige opfølgende møder, hvor vi kredsede om spørgsmålet: “Hvordan kan Klean udfordre måden at samarbejde med kunderne på?” Og svaret blev: “Ved at starte med jer selv…”.
For godt en måned siden faciliterede jeg derfor en workshop for Klean, hvor legen, den kreative proces og co-creation var formålet i sig selv.
Men ingen proces uden mål! Derfor styrede brand-ART medarbejderne igennem diverse værksteder, hvor der blev snakket, grinet og produceret relevant collage materiale, som resulterede i en samskabende kreation af et højkvalitets-kunstværk.
Det fysiske kunstværk pryder Klean´s domicil og er – ud over at vise menneskene bag skærmen og udtrykke Klean´s DNA – et redskab til langsigtet fastholdelse af den proces, som Ole satte i gang for knap et år siden…
Med venlig hilsen
Lise Thinggaard Larsen
brand-ART
www.brand-art.dk