Gratis morgenmøde om CEO branding og ledelseskommunikation

CEO branding, altså positiv omtale af en direktør eller anden talsperson for en virksomhed eller organisation, er en vigtig strategisk kommunikationsdisciplin. Alle CEOs (og CXOs) har i dag mulighed for at udgøre sin helt egen kommunikationskanal og derigennem skabe både personlighed, autentisitet og troværdighed til virksomhedens eller organisationens brand. Det er interessant taget i betragtning af, at op mod 50% af virksomhedens omdømme netop baseres på virksomhedens CEO.

Og nej, det handler ikke om form frem for indhold. Det handler om at se værdien i at kommunikere værdibaseret om vigtige samfundsemner, hvor en given virksomhed og dermed en CEO, indtager sin naturlige plads.

Men hvordan brander man så en CEO bedst muligt? Er CEO branding overhovedet noget alle virksomheder eller organisationer skal kaste sig ud i? Hvor meget skal man fx fokusere på personlighed fremfor professionelle budskaber? Og hvordan ved man, at det rent faktisk virker og har effekt?

Kom til gratis morgenmøde torsdag den 14. november kl. 8.30-10.30 på Park Alle i Aarhus og hør mere om CEO branding, og hvordan du eller din organisation med fordel kan tage kommunikationsdisciplinen i brug.

Der er stadig ledige pladser og tilmelding sker ved direkte henvendelse til Rikke Brandes på rikke@brandeskommunikation.dk eller 31 147 604.

Jeg glæder mig til at se dig til kaffe, croissanter og et inspirerende indspark.

Morgenmødet er målrettet CXOs og alle, der arbejder eller ønsker at arbejde strategisk med kommunikation.

 

Bedste hilsner

Rikke Brandes

Ejer og kommunikationsrådgiver